Haberler

Esnaf Odalarının Genel Kurulları Tamamlandı

Resim

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı 84 Odanın seçimleri pazar günü gerçekleştirilen Kulu Esnaf ve Sanatkârlar Odasının seçimiyle noktalandı.

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı 84 Odanın seçimleri pazar günü gerçekleştirilen Kulu Esnaf ve Sanatkârlar Odasının seçimiyle noktalandı.

2 Ocak 2022’de Yunak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel kuruluyla başlayan seçim süreci, 27 Mart 2022 Pazar günü gerçekleştirilen Kulu Esnaf ve Sanatkârlar Odasının seçimiyle tamamlandı.

Genel kurulu sürecini değerlendiren Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, “Birliğimize bağlı 84 odamızın genel kurullarını tamamladık. Bir düğün havasında geçen genel kurullarımızı Esnaf ve Sanatkarlarımızın hür irade, tercih ve teveccühleriyle noktaladık.

Bizlerde, Yönetim, Denetim, Disiplin, İDDG Kurulu Üyelerimiz ve Oda Başkanlarımızla BİRLİKTE, şehrimizi karış karış adımlayarak 84 Odamızın Genel Kurullarına katılım sağlayıp heyecanlarına ortak olduk.

Yoğun bir katılım ve teveccühle güven tazeleyen ve yeni görev alan Başkanlarımızı ve Kurul Üyelerimizi bir kez daha tebrik ediyorum.

Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, 4 yılı çok iyi bir şekilde değerlendirerek başta esnaf ve sanatkâr kardeşlerimiz olmak üzere şehrimiz ve ülkemiz için canla başla çalışacaktır.

Bu vesile ile Genel kurullarımızın Esnaf ve Sanatkârımıza, Ülkemize, Konya'mıza, Teşkilatımıza, Odalarımıza, Başkanlarımıza, Kurullarımıza ve Personelimize hayırlı olmasını temenni eder, başarılarının artarak devam etmesini yüce Mevla’dan niyaz ederim” dedi.

X